Adverteren werkt!

bruisende zaken

Facelift zonder snijden?

Facelift zonder snijden?

01-01-2020

Welkom bij Skinne Klinik. Met Skinne – Deens voor ‘schitteren’ – willen we jou helpen de beste versie van jezelf te zijn. Stralend, natuurlijk én zelfverzekerd. Want je goed voelen is de ultieme basis voor een stralende huid.

Dat kan bij skinne klinik

 

SKINNE ULTRALYD

Ultherapy® werkt in op die laag van je huid die ook onder handen wordt genomen bij een chirurgische facelift. Het grote verschil? Er komt geen scalpel of naald aan te pas.

Ultherapy® werkt op basis van ultrasoundenergie. Deze werkt in op de diepste huidlagen en verhit het weefsel van de lagen zonder het huidoppervlak aan te raken. Je huid reageert op de hitte zoals op een wondje en zet het natuurlijk genezingsproces in gang. Je lichaam maakt nieuw collageen en elastine aan. Hierdoor wordt je huid geleidelijk en op een natuurlijke manier gelift en verstrakt.

Mogelijke behandelzones:

· Wenkbrauwlift € 220,- · Kraaienpootjes € 140,- · Onder de oogleden € 160,- · Wangen € 1.150,- · Mond (‘rokerslijntjes’) € 265,- · Onderkin € 615,- · Hals € 725,- · Decolleté € 750,- Een enkele behandeling geeft tot 1,5 jaar resultaat, zonder hersteltijd.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bel dan voor het plannen van een intakegesprek.

Op basis van een intakegesprek bepalen we samen welke behandeling voor jou het beste is en stellen we je behandelplan op. We behandelen nooit zonder dit voorafgaand gesprek.

Het intakegesprek is gratis als een aansluitende behandeling plaatsvindt.

 

Summer has ended. Boost and repair your skin with your own platelet growth factors: PRP-herfstactie € 170,00 per sessie

Hardenvoort 3 bus 101, 2060 Antwerpen | 0032 3 501 92 6 0 0032 468 46 10 97 | info@skinne.be | www.skinneklinik.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).