Adverteren werkt!

bruisende zaken

“Ieder mens is uniek”

“Ieder mens is uniek”

01-01-2020

Heidi de Krom werkte 12 jaar lang met veel plezier als verzorgende IG. Toen zij in aanraking kwam met acupunctuur, was meteen duidelijk dat ze hier meer mee wilde doen. Na het volgen van een driejarige opleiding aan de Total Health Academie in Breda opende ze in juni haar eigen praktijk in Sint Willebrord.

“Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in alternatieve geneeswijzen”, vertelt Heidi enthousiast. Vanuit het holistische denken is er juist oog voor de mens in zijn totaliteit, de samenhang tussen lichaam en geest. Daardoor wordt de oorzaak van de klacht aangepakt.”

Behandeling op maat

“Mensen komen bij mij met uiteenlopende klachten; vermoeidheid, stress, slaapproblemen en pijnklachten. Ik begin altijd met een uitgebreide intake om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je situatie. Ieder mens is uniek en heeft zijn of haar eigen verhaal. Samen kijken we wat ik precies voor je kan betekenen. Iedere behandeling wordt daarmee volledig afgestemd op de persoon die ik voor me heb.”

Ook cupping en leefwijze

“Bij acupunctuur zet ik dunne naaldjes op bepaalde punten in het lichaam. Op die manier breng ik verschillende energiestromen van het lichaam in balans. In feite zorg ik dat de zogenaamde Fascia-laag vrij van blokkades blijft. Daardoor stel ik het lichaam in staat zichzelf te herstellen. We kijken samen ook bewust naar de voeding en soms combineer ik de acupunctuur behandeling met cupping voor een nog beter resultaat. Cupping kun je overigens ook ondergaan ter voorkoming van klachten, het is heerlijk ontspannend.”

Eigen verantwoordelijkheid

“Mensen zijn regelmatig verbaasd over het effect van de behandeling. Ik probeer ze er van bewust te maken dat ze daar ook zelf een rol in hebben. Door kleine aanpassingen in je manier van leven kun je al veel bereiken. Ik vind het geweldig om mensen op deze manier te kunnen helpen!”

Mejale | Kenbelstraatje 25, Sint Willebrord | 06-28070686 | heididekrom@gmail.com | www.mejale.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).