Adverteren werkt!

bruisende zaken

Uw zzp-administratie

Uw zzp-administratie

01-01-2020

Is de financiële administratie niet uw ding? Wij bijten ons vast in uw boekhouding en zorgen dat er orde in wordt aangebracht. Tevens geven we richtlijnen mee. Ook benutten we optimaal alle fiscale regels en halen hier zoveel mogelijk financieel voordeel uit. Teveel ondernemers laten geld liggen.

We zijn groots in onze diensten en kleinschalig van opzet. Onze werkwijze laat zich omschrijven als betrokken, accuraat en persoonlijk. Mocht het nodig zijn dan staan we 24/7 voor u klaar. Tot ziens bij Jobster, Peter de Deugd en het Jobster-team

Op een accurate manier verzorgen wij uw administratie van A tot Z. Wij beschikken over een brede financiële kijk, waarmee we het totaal overzien. Wij zien Jobster Administratie als schakel tussen de ondernemer en de grotere accountantskantoren. Deze stap is te groot en te duur voor de kleinere ondernemer. Jobster Administratie biedt u, als zelfstandig ondernemer, een compleet administratief servicepakket aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Wilt u meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Jobster staat voor arbeidsbemiddeling in de breedste zin van het woord. We zijn namelijk niet alleen een uitzendbureau, maar ook dé specialist op het gebied van detacheren en payroll. De doelgroep waarop Jobster zich richt is op zijn minst breed te noemen. Van schoonmakers tot hoger management. Bovendien hebben wij een afdeling zzp-administratie Hierbij ontzorgen we zzp’ers en nemen hun de administratieve verplichtingen uit handen. Zo kunnen zij het werk doen waar ze goed in zijn.

Om wat voor functie het ook gaat, in onze visie staat een vruchtbare samenwerking met zowel klant als kandidaat op de langere termijn altijd centraal en wij spreken pas van een succes als alle partijen tevreden zijn.

 

Wat kan Jobster voor u betekenen? • Uitzenden • Detacheren • Payroll • 55+ groep • zzp’er • Werving & Selectie • zzp-administratie

Jobster De Belder 23 G, Roosendaal Peter de Deugd 06-10697392 José Dockx 06-57444027 info@jobsternederland.nl www.jobsternederland.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).