column

Vind jij dit jaar de beste versie van jezelf? Maak 2020 jouw succesvolste jaar ooit

Vind jij dit jaar de beste versie van jezelf? Maak 2020 jouw succesvolste jaar ooit

01-01-2020

Minder stress. Je minder ziek voelen. Rust in je lijf en hoofd. Het zijn zomaar enkele voorbeelden van de bewezen effecten van celtherapie. Benieuwd hoe dit jou helpt om de beste versie van jezelf te vinden? Lees dan snel verder.

Iedereen een fantastisch 2020 gewenst

Ben jij ook altijd druk?

Zeg eens eerlijk, ben jij ook altijd aan het rennen om alles maar gedaan te krijgen. Ja? Dan ben je niet de enige. Die takenlijst lijkt tenslotte vaak oneindig, waardoor we onszelf voorbij lopen. Het vervelende van deze constante drukte is dat je lichaam en geest ook altijd aan staan en gaan protesteren. Bijvoorbeeld door extreme vermoeidheid, sluimerende pijnklachten, depressie of een burn out. De oplossing? Je lichaam weer leren dat het zichzelf kan herstellen.

Hoe celtherapie jouw leven meteen een stuk fijner maakt

Celtherapie helpt hierbij op verschillende manieren en ‘leert’ jouw lichaam om je eigen cellen zelfherstellend te maken. Iets dat ze ooit vanzelf deden, maar blijkbaar vergeten zijn. Tijd dus om een reminder naar je lichaam te sturen en te zorgen dat je cellen weer zelf aan de slag gaan! Tijdens de sessies achterhalen we snel de oorsprong van het probleem en gaan we gericht aan de slag. En het leuke? Je merkt vaak al direct resultaat. Het fijne van celtherapie is namelijk dat je elke verandering direct merkt én het resultaat meetbaar is. Geen loze beloftes dus, maar gewoon meetbare resultaten.

Een verhaal van een cliënt uit mijn praktijk: “Ik vond mezelf nooit belangrijk genoeg om voor mezelf te kiezen. Mijn gezin stond altijd op de eerste plaats. Toen ik er toch voor koos merkte ik al na één sessie dat ik veranderde. Ik voelde me opeens blij en vol energie. Hoe ik me eigenlijk altijd al heb willen voelen! En het gekke is dat ik er nu eigenlijk nog meer voor mijn gezin kan zijn omdat ik me zo goed voel.”

Laat jij de beste versie van jezelf tot volgend jaar wachten?

Nee toch? Neem daarom vrijblijvend contact op en gun jezelf het beste jaar ooit. Ik denk graag met je mee in een oriënterend gesprek hoe jij snel en duurzaam je beste zelf ooit vindt! Een betere start van 2020 kun je jezelf niet geven.

Natuurgeneeskunde PLUS Christien van Dijk De Vuurdoorn 16, Hoogerheide 06-19709225 info@natuurgeneeskundeplus.nl www.natuurgeneeskundeplus.nl De Begeleidingscoach Christien van Dijk De Vuurdoorn 16, Hoogerheide 06-19709225 christienvandijk@hotmail.com www.debegeleidingscoach.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie