Adverteren werkt!

bruisende zaken

Fotografie met een verhaal

Fotografie met een verhaal

01-02-2020

Vanuit haar passie voor fotografie helpt Anita Bosker anderen om hun creativiteit te gebruiken en zich steeds verder te ontwikkelen als fotograaf. Zelf maakt ze prachtige macrofoto’s van de natuur en maakt ook branding foto’s voor ondernemers. Met haar foto’s vertelt ze keer op keer weer een verhaal.

“Ik blijf mezelf steeds verder ontwikkelen als fotograaf.”

 

Workshops en cursussen

Met verschillende workshops en cursussen leert Anita fotografieliefhebbers meer over fotografie. In workshops van vier uur worden theorie en praktijk gecombineerd en leer je over diverse onderwerpen. De thema’s van de workshops wisselen per seizoen. Ook verzorgt Anita een complete cursus voor mensen die meer willen leren over macrofotografie, haar persoonlijke specialiteit.

Ontwikkel jezelf

Een nieuw concept dat Anita aanbiedt is ‘Ontwikkel jezelf’. Deze ontwikkelavonden zijn speciaal voor mensen die de basisbeginselen van fotografie beheersen, maar zich graag verder ontwikkelen. Je gaat verder in op de techniek en theorie achter fotografie. Elke maand is er een nieuw onderwerp waar je je voor kunt inschrijven. De ontwikkelavonden vinden elke eerste donderdag van de maand plaats.
 

Shoots met ondernemers

Wil jij als ondernemer graag mooie foto’s, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken op je website of social media? Ook dan ben je bij Anita Bosker aan het juiste adres. Met deze shoots vindt ze het belangrijk om te laten zien wie jij bent en wat jouw verhaal is. Zo krijg je foto’s die passen bij de stijl van jouw onderneming.

 

Lees meer over Anita’s workshops, cursussen en shoots op www.anitabosker.nl

Opperstraat 23, Oud Gastel 06-46236855 www.anitabosker.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).