Adverteren werkt!

bruisende zaken

Een interieur dat bij je past

Een interieur dat bij je past

01-02-2020

Een goede indruk maken met je woning of bedrijfspand? Soms kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Hulp die interieur- en verkoopstyliste Marion Boodie kan bieden.

Professionele ogen die weten van huizen, verkoop en styling

“Ik heb het leukste beroep van de wereld”, lacht Marion. “Elke dag mag ik bezig zijn met wat ik het liefste doe: zorgen dat het interieur van mijn klanten uitstraalt wie of wat ze zijn.”

Interieurstyling

Als interieurstyliste weet Marion perfect de wensen van haar klanten te vertalen naar een passend interieur. “Zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten geldt dat het ontzettend belangrijk is om te luisteren naar wat zij willen. Het gaat immers niet om wat ik mooi vind, maar om de smaak van mijn klanten. De ene keer geef ik alleen advies, de andere keer geef ik advies en voer ik vervolgens ook alles uit. Zo behoren bijvoorbeeld ook aankoopbegeleiding en samen shoppen tot de mogelijkheden, maar net wat de klant wil en wat diens budget toelaat. Ik ben er dus voor ieder budget, want interieurstyling hoeft echt geen luxeproduct te zijn.”

Verkoopstyling

Als verkoopstylist laat Marion zich minder leiden door de wensen van de klant. “Je kunt maar één keer een eerste indruk maken en ik weet precies wat wel en niet werkt bij het verkopen van een woning, mede doordat ik ook een aantal jaar werkzaam ben geweest in de makelaardij. Met mijn hulp neemt de kans op het zeer snel verkopen van je huis aanzienlijk toe.” NB Leegstaande panden kunnen sfeervol worden gestyled met (veelal kartonnen) meubels.

Meer weten over mijn werkzaamheden?

Neem dan zeker eens een kijkje op www.styledbyjom.nl of bel meteen voor een vrijblijvend gesprek of een afspraak.

Styled by Jom is niet alleen werkzaam in Nederland. “Sinds kort richt ik mij ook op de styling van vakantiewoningen. In principe kan dat overal zijn, maar de focus ligt voor nu met name op woningen in Spanje.”

Styled by Jom Eigenaresse: Marion Boodie 06-44029928 www.styledbyjom.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).