Column

Gevoelige huid

Gevoelige huid

01-03-2020

Tijdloze schoonheid, meer gezondheid en meer power, dat is waar de producten van LR voor staan. Een concept waar Claudia Matthijssen zich volledig in kan vinden. Vandaar dat zij als zelfstandig partner van LR Health & Beauty ook deze producten verkoopt.

‘Deze producten werken echt’

Verschillende lijnen

“Ik heb zelf ervaren hoe goed deze producten werken en ook van mijn klanten krijg ik uitsluitend positieve reacties”, vertelt Claudia. “Het aanbod is ook heel breed, dus er is voor ieder wel wat wils te vinden.” Zo biedt LR een speciale lijn voor de dagelijkse huidverzorging, maar bijvoorbeeld ook een eigen make-up lijn en een parfumlijn. “En al deze producten zijn eenvoudig via mij te bestellen.”

Overgevoelige huid

De producten van LR bevatten geen parabenen en zijn voor de meest gevoelige huid geschikt; zelfs bij eczeem en allergieën kunnen wij iets betekenen. En dat geldt lang niet voor alle huidverzorgingsproducten. Maar ik kan je garanderen dat dit producten zijn waar je echt baat bij hebt. Nieuwsgierig? Ik vertel je er graag meer over.”

Claudia Matthijssen-Willemen

Tuimelaar 12 Kruisland | 06-22831987 | lrmatthijssen@gmail.com | www.lrworld.com/matthijsen

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie