column

 Wilt u ook een behandeling met goud?

Wilt u ook een behandeling met goud?

01-03-2020

Mooi M& M verrast u in de salon met de goudbehandeling. Deze behandeling sluit perfect aan bij de trend van dit seizoen: Een natuurlijke Glow.

Kom het zelf beleven bij Schoonheidssalon Mooi M&M te Hoeven

Met deze behandeling kunnen we twee kanten op. Een relaxte behandeling of een skin fitness treatment. Beide behandelingen worden uitgevoerd met de goudbevattende producten van het merk Alissi Brontë.

We werken al 15 jaar met Alissi Brontë. En dat is niet voor niets.

Wat is Alissi Brontë?

Alissi Brönte is 100% gegarandeerd dierproefvrije cosmetica! Alle producten bevatten essentiële oliën en plantextracten.

Tevens is Alissi Brontë een natuurzuiver cosmeticaproduct zonder toevoegingen zoals minerale oliën, paraffine, parabenen en conserveringsmiddelen. Vrijwel al onze producten zijn veganproof. Ook behaalt dit merk jaarlijks nationale en internationale erkende certificaten op het gebied van kwaliteit, milieu, organische en natuurlijke producten.

De Gold-behandeling voor een prachtige Glow!

Geen apparaten in deze behandeling, maar een traditionele en kwalitatief hoogstaande verzorging voor uw huid. Dat is wat we onze klanten willen laten ervaren. Rust en aandacht voor hun huid in een prettige omgeving. Na een grondige reiniging en peeling van de huid (overigens zonder microplastics die de laatste tijd negatief in het nieuws zijn) gaan we naar de volgende stap waarbij we gebruik maken van 24K goudblaadjes! Deze worden tijdens een heerlijk ontspannende gezicht- en nek/schoudermassage ingemasseerd.

En daarna... Maar we verklappen natuurlijk niet alles.

Mooi M & M Eigenaren: Monique en Manon de Pijper Bovenstraat 94, Hoeven 0165-630066 info@mooi-mm.nl www.mooi-mm.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie