bruisende zaken

Van denken naar doen

Van denken naar doen

01-04-2020

Loop je met een vraag? Weet je even niet hoe je verder wilt? Wil jij je persoonlijk ontwikkelen? Met wat voor vraagstuk je ook loopt, als je daar eens op een andere manier aan wilt werken kan kunstzinnig dynamisch coach Dianne Smits je misschien wel helpen.

Samen gaan we voor groei

“Ik werk op een kunstzinnige manier aan de vraag van de mensen die bij mij aankloppen”, begint Dianne haar verhaal. “Of eigenlijk doen ze het zelf en kijk ik vanaf de zijlijn mee.” Dit kunstzinnig werken kan bijvoorbeeld bestaan uit schilderen, tekenen, boetseren, bewegen, collages maken of muziek. Maar net wat jou het meeste aanspreekt. “En je hoeft echt niet heel kunstzinnig of creatief te zijn. Wat je ook maakt of doet, het is altijd goed!”

Inzicht

Dianne verklaart haar manier van coachen als volgt: “Door kunstzinnig bezig te zijn raak je uit je ‘denken’ en kom je in je ‘doen’. Ik raad mensen dan ook altijd aan om gewoon hun impulsen te volgen en op zichzelf te vertrouwen. Als we vervolgens het gemaakte werk bespreken kom je tot inzichten die je van tevoren misschien nog niet had. Maar het is geheel aan jou hoever je hiermee wilt gaan. Jij bepaalt je doel en ik loop een stukje met je mee richting dat doel.”

Individueel & groepen

Als kunstzinnig dynamisch coach biedt Dianne niet alleen een-op-eenbegeleiding aan maar werkt ze ook regelmatig met groepen. “Zo verzorg ik diverse workshops. Op aanvraag, maar ook op intekening. Houd mijn Facebookpagina vooral in de gaten als je een keer mee zou willen doen aan een van mijn workshops. Is je interesse gewekt en wil je ervoor gaan? Laat het mij weten, dan gaan we samen aan de slag. Jij op het pad en ik aan de zijlijn.”

Dianne Smits Kunstzinnig Dynamisch Coach Van Gilselaan 29, Roosendaal | 06-17312025 | diannesmits22@gmail.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen