bruisende zaken

Shaula bewuste coaching

Shaula bewuste coaching

01-04-2020

Ben je op zoek naar bewuste coaching waar je in het eerste gesprek al jezelf je eigen waarheid hoort zeggen, jezelf in een juist daglicht ziet en jouw pure potentie voelt borrelen? Dan kan Shaula bewuste coaching jouw manier van coaching zijn.

Alles kan besproken worden Maak daarom nu een afspraak

Alles kan besproken worden, kleine en grote levensvragen, gezondheidsklachten, relatie vraagstukken, opvoedkundige vraagtekens, angsten, verslavingen, twijfels of juist je zoektocht naar meer diepgang.

Zelfs na één gesprek heb je al inzichten en krijg je handvatten om er op je eigen tempo wel of niet mee aan de slag te gaan. De keuze is altijd aan jou wat je met je nieuwe inzichten wenst te doen, Shaula heeft alle respect voor welke keuze dan ook daarin.

Doordat Shaula jou intuïtief de juiste vragen stelt komt de kern van jouw vraagstuk of juist de kern van het antwoord of de antwoorden meteen naar voren. Alles gaat altijd op een zachte manier in een open en vertrouwelijk persoonlijk gesprek.

Ben je geïnteresseerd maar twijfel je nog of Shaula bewuste coaching ook bij jou past? Neem dan vrijblijvend contact met Shaula op of kijk op de website onder het kopje ‘ervaringen van anderen’.

Bewuste coaching voor volwassenen, jongeren en kinderen

Klerkenveld 7, Roosendaal | 0614020450 | shaulabewustecoaching@gmail.com | www.shaulabewustecoaching.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie