bruisende zaken

Betrokken en dichtbij!

Betrokken en dichtbij!

01-05-2020

Je hoopt het natuurlijk nooit mee te maken. Maar er komt een moment in het leven dat alles wat moeizamer zal gaan. Een hulpmiddel in de breedste zin van het woord is dan ook een prettige bijkomstigheid. Dan komt Timmers MediCare in beeld. Of je nu moeite hebt met lopen, lezen, kaarten of eten. Zij hebben er een handige oplossing voor, die het leven een stuk aangenamer maakt.

 

‘Wij zijn gespecialiseerd in braces, klein mobiliteit zoals rollators, maar ook in hulpmiddelen voor het toilet of de douche en alledaagse gebruiksvoorwerpen zoals speciaal bestek maar ook extra grote kaarten of potopeners. Alles wat het leven een stukje gemakkelijker kan maken’, legt Rolf Timmers uit.

Voldoening

Rolf haalt veel voldoening uit zijn werk. Persoonlijke aandacht is dan ook zijn kracht. Hiermee onderscheid hij zich van de grote spelers in de markt. Moet er op vrijdag om vijf over vijf nog met spoed een toiletverhoging bij een klant geïnstalleerd worden? Natuurlijk is Rolf dan de moeilijkste niet. Doet hij graag.

’Er is niets zo dankbaar als het doen van dit werk. Ik zet altijd net dat stapje extra. Als je dan ziet dat een klant zelfverzekerder en een stuk mobieler de winkel uit loopt, ja, daar doe je het voor’, stelt Rolf trots.

Alleen het allerbeste is goed genoeg

Wij staan in nauw contact met fysiotherapeuten, orthopedisch instrument makers, huisartsen en ergotherapeuten. Voor het best mogelijke advies en de juiste ondersteuning. Ook komen wij langs voor advies aan huis. Is jouw woning al levensloopbestendig bijvoorbeeld? Neem gewoon even contact met ons op.

Wij regelen het graag.

 

Timmers Medicare BV | Kade 51, Roosendaal | 0165-560609 info@timmersmedicare.nl | www.timmersmedicare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).