bruisende zaken

Aloë vera: het multitalent

Aloë vera: het multitalent

01-05-2020

Aloë vera is een echte allrounder dankzij de vele actieve ingrediënten. Speciaal voor de Aloë Vera Drinking Gels gebruikt LR uitsluitend hoogwaardige aloë vera-gel. De LR Aloë Vera Drinking Gel laat je volop genieten van het leven, omdat het je lichaam voedt, beschermt, regenereert en activeert.

JOUW LEVENSELIXIR VOOR EEN BETERE GEZONDHEID

Je energieleverancier: de essentiële werkzame bestanddelen in aloë vera-gel zorgen voor meer energie en vitaliteit. De biobeschikbaarheid van de werkzame stoffen wordt verhoogd. Je immuunberscherming: de aloë vera-gel versterkt het immuunsysteem en houdt de eigen processen van jouw lichaam in balans. Je regeneratie: de aloë vera-gel ondersteunt opbouw- en regeneratieprocessen. Je stofwisselings-expert: aloë vera-gel stimuleert de stofwisseling.

DE DRIEVOUDIGE PLUS VOOR JE IMMUUNSYSTEEM

VERSTERKT ACTIVEERT STIMULEERT

DE SPECIALIST VOOR JE IMMUUNSYSTEEM

NATUURLIJK: 85% aloë vera-bladgel LEKKER: licht pittige gembersmaak UNIEKE IMMUUNBOOSTER

LR Health & Beauty By Claudia Matthijssen Tuimelaar 12 Kruisland | (0031) 06-22831 987 lrmatthijssen@gmail.com | www.lrworld.com/matthijssen

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).