bruisende zaken

Voor een complete wellness ervaring

Voor een complete wellness ervaring

01-05-2020

Bijna een jaar geleden ging Samantha Jongenelen van start met haar eigen massagesalon: Sam’s Wellness Massage. “Daarvoor masseerde ik vrienden en bekenden”, vertelt ze enthousiast. “Het liep zo goed dat ik al heel snel voor mezelf ben begonnen.” De coronacrisis gooit even roet in het eten voor de jonge ondernemer, maar Samantha staat te trappelen om weer aan de slag te gaan.

“Mijn persoonlijke aanpak is mijn grote kracht”

“Mijn persoonlijke aanpak is mijn grote kracht”, vervolgt Samantha. “Je moet weten wie je tegenover je hebt om iemand goed te kunnen behandelen, zo is mijn overtuiging. Soms is meteen al duidelijk waar iemand voor komt en welke behandeling het beste past. Andere keren ga je samen op ontdekkingstocht om te kijken wat de oorzaak is van eventuele klachten en wat werkt bij jou. Het gaat erom dat jij je prettig voelt bij wat we doen.”

Breed aanbod

Het aanbod aan massages is zeer breed: van een klassieke rug-, hand- of armmassage tot een zoutstempel, bamboe, lomi lomi en klankschaal massage. “Zelf ben ik helemaal weg van de Indian head massage, dat is dus zeker een aanrader. Als je specifieke klachten hebt, bijvoorbeeld aan rug en nek, pakken we die gericht aan. Maar je kunt natuurlijk ook komen om gewoon heerlijk te ontspannen. In deze hectische tijden is het een verademing om een momentje voor jezelf te hebben.”

Wellness ervaring

Ook een scrub behandeling of een pakking (van gezicht of lichaam) behoren tot de mogelijkheden. “Dat hoort bij de wellness ervaring die ik graag wil bieden. Op termijn ga ik ook stoelmassages aanbieden, ideaal voor mensen die niet veel tijd hebben; zij kunnen zo tussen de bedrijven door even tot zichzelf komen.”

Huiselijke sfeer

Samantha heeft haar salon aan huis. “Dat geeft meteen een gezellige, huiselijke sfeer waarin je je meteen op je gemak voelt. En als je na de behandeling blij en met minder pijn de deur uitgaat, heb ik het goed gedaan!”

Feithlaan 19 Roosendaal | 06-22033705 www.facebook.com/samswellnessmassage1

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).