column

Natuurgeneeskunde Plus viert feest (met jou!)

Natuurgeneeskunde Plus viert feest (met jou!)

01-05-2020

Twaalfenhalf jaar geleden ben ik de praktijk gestart na een motorongeluk en een herstel dat onmogelijk leek. Na een zoektocht kwam ik uit bij natuurgeneeskunde. Dit bleek de start van mijn eigen herstel én dat van vele anderen in mijn eigen praktijk. Ik ben dan ook trots dat ik al heel wat mensen heb mogen ondersteunen.

Profiteer van jouw gratis gezondheidscheck

Mijn motto ‘ik bepaal zelf of er slingers en ballonnen hangen heb’ ik al die tijd met mijn cliënten gedeeld. En juist nu is het moment om zelf die slingers op te hangen.

Dat gaan we vieren!

Daarom profiteer je bij elke afspraak die je in mei maakt (ook als deze pas later plaatsvindt) van:

een gratis persoonlijke gezondheidscheck ter waarde van € 199,-

Natuurlijk gelden ook alle regels rondom het coronavirus in mijn praktijk. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken en alvast een afspraak te maken voor als de deuren weer wagenwijd openstaan. Ik denk graag met je mee voor de beste oplossing voor jou.

Natuurgeneeskunde PLUS Christien van Dijk De Vuurdoorn 16, Hoogerheide 06-19709225 info@natuurgeneeskundeplus.nl www.natuurgeneeskundeplus.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen