column

 Wilt u ook een mooie volle oogopslag?

Wilt u ook een mooie volle oogopslag?

01-06-2020

Mooi M&M is sinds 1 juli 2019 gevestigd aan de Bovenstraat 94 in Hoeven. Een moeder-dochterbedrijf in opbouw!

Graag tot ziens bij Schoonheidssalon Mooi M&M te Hoeven

Naast schoonheidsbehandelingen en pedicure zijn wij ook gespecialiseerd in nagel- en wenkbrauwstyling en wimperextensions. Wij vertellen u deze keer graag de mogelijkheden op het gebied van wimpers.

In de wereld van de wimperextensions zijn meerdere technieken bekend. De One by One techniek houdt in dat er telkens één wimperextension geplaatst wordt op één eigen wimperhaartje. Bij de 3D-techniek worden er meerdere wimperextensions op één eigen wimperhaartje gezet. Het resultaat: een mooie volle oogopslag. De wimpers zijn bestand tegen water, zon en zee. Dus ook ideaal voor in de vakantieperiode. Mascara is geheel overbodig!

Maar… wie kent de Bridging techniek?

Manon van Mooi M&M is een van de weinige stylisten in Nederland die deze techniek beheerst. Waarom wij zo enthousiast zijn over deze manier van wimperstyling? Deze techniek maakt het mogelijk om mensen die nauwelijks eigen wimpers hebben weer een ‘gezicht’ te geven. We komen dan al snel terecht bij mensen die bijvoorbeeld wegens een chemokuur een verminderd aantal natuurlijke wimpers hebben overgehouden. Bijgaande foto laat zien wat het resultaat kan zijn. En wat is er leuker in ons vak dan mensen blij te maken.

Er is veel mogelijk op het gebied van schoonheidsverzorging. Wij staan u met veel plezier te woord wanneer u vragen heeft omtrent de Bridging techniek.

 

Mooi M & M Eigenaren: Monique en Manon de Pijper Bovenstraat 94, Hoeven 0165-630066 info@mooi-mm.nl www.mooi-mm.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur