Adverteren werkt!

bruisende zaken

Het WOW effect

Het WOW effect

01-07-2020

Dat is wat wij creëren met onze balloninstallaties. Of het nu gaat om een totaaldecoratie, een eyecatcher of een interactieve beleving. Wij zorgen ervoor dat jouw verhaal op de juiste manier verteld wordt en dat jouw doelen behaald worden.

​De ballon is namelijk veel meer dan alleen een decoratiemiddel, het is een communicatiemiddel.

Artiventz is opgericht in mei 2013. Begonnen als klein ballondecoratie-bedrijf en ballonvouwer, maar al snel steeg het niveau en vond Artiventz zijn weg binnen grotere projecten als designer en ondersteundende partner.

​ Inmiddels is Artiventz welbekend en werken we hard aan onze reputatie binnen de evenementenbranche. Met onze kennis en ervaring kunnen we bedrijven en organisaties helpen met het vinden van de perfecte installatie.

Event Styling

Breng jouw speciale gelegenheid naar het volgende niveau met verwondering, kleur en een onverslaanbare esthetiek die alleen ballonnen kunnen brengen. Wij brengen jou en je gasten in de stemming met levendige arrangementen, die volledig naar jouw smaak en budget kunnen worden aangepast. ​Voor ieder thema en iedere sfeer is er een passende ballondecoratie. Wij denken met je mee en gebruiken onze kennis om de ballon zo goed mogelijk in te zetten voor jouw evenement en de gewenste look te bereiken.

Bijzonder ballonentertainment

Artiventz verzorgt entertainment dat je bijblijft. Een bijzondere ontmoeting en een belevenis om nooit te vergeten, wij brengen ballonnen tot leven! De hype van dit moment: ballonnenkostuums. Echte Party Animals zijn het! Ballonnen zijn het ultieme symbool voor feest. Als er ballonnen zijn, dan weet je dat er iets te vieren valt. Wat is er leuker dan een drie meter hoge ballonnensculptuur die tot leven komt? Onze ballonnen-kostuums zorgen gegarandeerd voor veel plezier, geweldige foto’s/video’s en een onvergetelijke ontmoeting voor je gasten.

Denise van Dooren Founder & Creative Director Het creatieve brein achter Artiventz. In 2012 kwam ze voor het eerst in contact met de ballonindustrie. Ze werkte mee aan een groot project in Barcelona. Direct was ze verkocht door de impact die ballonnen hebben op mensen. De vrolijkheid en instant happiness, iedereen had een glimlach op zijn gezicht. Met deze inspiratie is ze aan de slag gegaan met het ontwikkelen van Artiventz op 19-jarige leeftijd. ​ Nu is Denise een bekend gezicht binnen haar branche en wereldwijd actief als ballonartiest en -designer. Ze werkt mee aan grootschalige kunstprojecten en geeft les aan mede ballonprofessionals.

Haar missie: mensen verwonderen met haar ballonnenkunst, creatieve concepten ontwikkelen om evenementen en feesten memorabel te maken en geïnspireerd worden.

KIJK OP DE WEBSITE VOOR DE MOGELIJKHEDEN EN BEL 06-10737941

Berkenheuveldreef 11, Vught, Nederland | +31 (0)6 10737941 | info@artiventz.nl | www.artiventz.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).