Bruisende zaken

Doorpakken in crisistijd: Van der Eijken Makelaardij vernieuwt.

Doorpakken in crisistijd: Van der Eijken Makelaardij vernieuwt.

01-07-2020

De coronacrisis raakt ons allemaal. Dan kun je bij de pakken neer gaan zitten, maar je kunt ook juist doorpakken. Dat laatste is waar Van der Eijken Makelaardij voor koos. Juist vanwege deze crisis stak het gevoel om te innoveren en te vernieuwen de kop op en ging Ludo van der Eijken aan de slag om zijn bedrijf te vernieuwen. Terugkijkend op de huizencrisis van een aantal jaar geleden, die hij ook met vlag en wimpel door kwam, wist hij dat dit de enige manier was om met deze crisis om te gaan.

 

Nieuwe website en huisstijl voor Van der Eijken Makelaardij

Ludo van der Eijken is natuurlijk geen onbekende in de wijde omgeving van Roosendaal. Als onderdeel van de vernieuwing van zijn bedrijf is de bedrijfsnaam veranderd naar Van der Eijken Makelaardij. En bij een nieuwe bedrijfsnaam hoort namelijk een nieuwe website en huisstijl! Neem eens een kijkje op vandereijkenmakelaardij.nl en ervaar hoe je nu nog makkelijker op zoek kan gaan naar woningen in de regio, waarbij je bijvoorbeeld makkelijk op de kaart kan zoeken. Ook lees je hier interessante artikelen met updates over de huizenmarkt in de omgeving en handige tips voor bijvoorbeeld het kopen of verkopen van een huis. En let maar eens goed op als je door de straten van Roosendaal loopt; dan zie je dat ook de “te koop” en “verkocht” borden vernieuwd zijn!


Nieuw jasje, dezelfde expertise en service

Een nieuw uiterlijk betekent natuurlijk niet dat het innerlijk is veranderd! Van der Eijken Makelaardij heeft verstand van zaken, de huizenmarkt en alles omtrent het verkopen van woningen. Zij hebben het grootste online bereik van de regio en weten dan ook precies wat er speelt en waar op ingespeeld kan worden bij het verkopen van een woning. Met al meer dan 35 jaar ervaring en kennis die steeds wordt bijgespijkerd, heb je aan Van der Eijken Makelaardij een betrouwbare partner voor het ver- en aankopen van woningen!

Molenstraat 44, 4701 JT Roosendaal Tel.: +31 (0)165 55 65 8 0 E-mail: info@vandereijkenmakelaardij.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).