Adverteren werkt!

Bruisende zaken

Zorg goed voor jezelf

Zorg goed voor jezelf

01-08-2020

Zelf goed voor je lichaam zorgen is het belangrijkste wat er is. Daar is Mila Tolenaars-Gabe, eigenaresse van Bali Massage Fijnaart van overtuigd. “Iemand anders doet dat immers niet voor je.” En hoe kun je dat nu beter doen dan door af en toe een heerlijk momentje van rust voor jezelf te pakken en je te laten masseren?

‘‘Ik masseer met veel geduld & warmte’’

Maatwerk

“In mijn massagesalon bied ik zowel ontspannende massages als massages om klachten te bestrijden”, vertelt Mila enthousiast. “Altijd met de traditionele Indonesische massagetechnieken als uitgangspunt, maar per persoon kijk ik elke keer weer welke vorm van behandelen op dat moment het meest geschikt is voor de specifieke klachten.”

Lach als beloning

Mila heeft zich in haar geboorteland Indonesië gespecialiseerd in meerdere massagetechnieken door lessen te volgen bij diverse leraren. “Daardoor kunnen klanten bij mij niet alleen terecht voor een traditionele Indonesische massage, maar ook voor scrubben, cupping, aromatherapie, reflectie en gezichtsmassages. Groot voordeel hiervan is dat ik bij de meest uiteenlopende klachten hulp kan bieden; van stress tot reuma en van zenuwknopen tot bijvoorbeeld artrose. Als mensen vervolgens met een lach op hun gezicht en op z’n minst een vermindering van de pijnklachten weer de deur uitlopen, is dat voor mij de mooiste beloning die er is.”

Pijn voelen

Die lach op haar gezicht heeft Mila zelf trouwens ook altijd. “Ik ontvang iedereen met een glimlach en masseer met veel geduld en warmte. Mensen moeten zich in mijn salon op hun gemak voelen en heerlijk kunnen ontspannen tijdens de behandeling.” Mila’s gave om pijn aan te voelen en die ‘over te nemen’ van haar klanten draagt daar ook aan bij. “Ik kan mensen écht helpen, dat is ook wat ik elke keer weer terughoor van mijn klanten en waarom mensen vanuit het hele land telkens weer terug blijven keren naar mijn salon. Heb jij ook klachten? Loop er dan zeker niet te lang mee rond, maar maak gewoon eens een afspraak.”

Bali Massage Fijnaart | Parelstraat 17, Fijnaart | 06-17626281 | balimassagefijnaart@gmail.com | Eigenaar: Mila Tolenaars-Gabe

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).