Adverteren werkt!

column

Ervaar meer rust in je hoofd

Ervaar meer rust in je hoofd

01-09-2020

Heeft je kind concentratieproblemen of gedragsproblemen op school of thuis? Heeft hij of zij veel last van emoties? Of loop je zelf vast in de drukke, huidige maatschappij? En wil je hier graag iets aan doen?

Ik help je meer rust, een leeg hoofd en een ontspannen lijf te krijgen, zodat je kind en/of jij weer vooruit kunnen.

Na een scan van de hersenactiviteit vind ik een passende behandeling dat je kind helpt – hij of zij komt weer tot bloei! Ik kan hiervoor putten uit een breed scala aan methodes die in mijn rugzak zitten.

Heb je zelf hulp nodig? Je bent niet de enige die mogelijk last heeft van slaapproblemen, stress, een burn-out of een depressie. Toch weet je niet hoe je verder komt.

Laat mij je dan helpen met een oplossing die past bij jou.
 

Zet de eerste stap naar meer rust en ontspanning en neem contact op! Maak een afspraak via info@limattivo.nl of 06-23872870

Lage Donk 29, Etten-Leur | 06-23872870 info@limattivo.nl | www.limattivo-inhetbrein.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).