Column

Last van haaruitval, kale plekjes of volledig haarverlies?  PMU Bergitha laat jou weer stralen

Last van haaruitval, kale plekjes of volledig haarverlies? PMU Bergitha laat jou weer stralen

01-09-2020

PMU Bergitha is een samenwerking aangegaan met Hairbyrootz. Anke en Sten van Hairbyrootz krijgen in hun salon steeds meer vraag naar oplossingen voor cliënten met haarproblemen. Zij weten als geen ander hoe groot de impact van haarproblemen op je leven kan zijn.

 

Last van haaruitval, kale plekjes of volledig haarverlies? Dat is alopecia, een veelvoorkomende haaraandoening waarvan verschillende vormen bestaan. Alopecia kan voorkomen bij mannen, vrouwen en kinderen. Het heeft geen invloed op je gezondheid, maar vanwege de gevolgen voor je uiterlijk kan het een flinke psychische belasting zijn.

Vormen alopecia

Alopecia androgenetica is zoals bij mannen: vooral bovenop het hoofd, dit is een erfelijke vorm; Alopecia areata zijn ronde kale plekjes; Alopecia totalis is al het hoofdhaar; Alopecia universalis is al het haar.

Andere veelvoorkomende vormen van haarverlies en alopecia

Haarverlies kan zich op veel manieren voordoen. Denk aan een medische behandeling bij kanker (chemo of radiotherapie) of brandwonden. Ook van alopecia worden in de medische wereld talloze vormen onderscheiden. Frontal fibrosing alopecia komt het meeste voor bij vrouwen in de menopauze. Met name haarwortels op het voorhoofd en in de wenkbrauwen worden daarbij onherstelbaar aangetast.

Wenkbrauwen en wimpers verliezen is een veelvoorkomend probleem. Het kan allerlei oorzaken hebben; vaak hangt het samen met haarverlies. Permanente make-up kan een mooie oplossing zijn.

Tijdens onze gratis intake laten we zien wat Pmu Bergitha voor jou kan betekenen. Wij kijken samen wat goed bij jouw gezicht past. Op jouw aanwijzingen passen wij de vorm aan, net zolang totdat jij ziet: dit ben ik, zo ben ik het mooiste mijzelf.

Permanente make-up is geen tatoeage, het pigment wordt aangebracht in de bovenste huidlagen. Het pigment zal langzaam vervagen. Je moet het ongeveer om de twee jaar laten opfrissen.

Medische Pmu toepassen tegen littekens, areola, vitiligo en camouflage van automutilatie? Ook dat kan bij Pmu Bergitha.

 

PMU Bergitha | 06  10781735 Van Gilselaan 49, Roosendaal www.permanentemakeupbergitha.nl Volg ons op Facebook en Instagram: PMUBergitha permanentemakeupbergitha

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen