bruisende zaken

Zoek en vind je eigen balans

Zoek en vind je eigen balans

01-09-2020

“Leven is bewegen”, vertelt Marcel Duijvesteijn enthousiast. “Zonder beweging gebeurt er niets. Mijn kracht is dat ik mensen weer in beweging kan brengen, letterlijk en figuurlijk.”

‘Neem weer de regie over je eigen gezondheid’

Dit doet Marcel in zijn eigen praktijk via (sport)massage, Reiki en Cranio-sacraaltherapie. “Om mijn eigen lichaam lenig en sterk te houden ben ik op zoek gegaan naar een trainingsmethode die als basis gebruikt kan worden. Nu én in de toekomst. We willen immers lang gezond én mobiel blijven. Dus moet je goed investeren in jezelf! Pilates bleek het antwoord. Zeer enthousiast daarover geef ik nu zelf al tien jaar Pilates-lessen.

Bewuste keuze voor gezond

Wat die klant betreft, zowel jong als oud, man en vrouw klopt bij Marcel aan voor hulp. “Vaak zijn dit mensen die wel willen bewegen, maar die een beetje zijn uitgekeken op het reguliere sporten in sportscholen en dergelijke. Bij mij voelen zij zich meestal snel op hun gemak waardoor ze de draad van het bewegen weer oppakken en zo werken aan hun gezondheid; voor nu én voor de toekomst. Gemene deler is dat het eigenlijk altijd wel mensen zijn die bewust kiezen om gezond met hun lichaam om te gaan en die daar ook echt wat voor willen doen.”

Maatwerk

Om welke reden je ook bij Marcel komt, hij levert voor elke klant maatwerk. “Dankzij mijn kennis en jarenlange ervaring kan ik precies zien wat bij iemand wel of niet werkt. Pilateslessen geef ik weliswaar in groepsverband, maar de groepen zijn zó klein dat ik nog steeds voor iedereen meer dan genoeg tijd en aandacht heb om te zorgen dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Bewegen moet immers wel leuk blijven, anders raak je de motivatie zo kwijt. En dat zou zonde zijn, want door nu te bewegen werk je aan een betere toekomst voor jezelf.”

 

Simply Balance Eigenaar: Marcel Duijvesteijn | Gertrudisstraat 16, Sint Willebrord | 0165-317067 | www.simply-balance.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).