Adverteren werkt!

bruisende zaken

Dé oplossing bij nek- en hoofdpijnklachten

Dé oplossing bij nek- en hoofdpijnklachten

01-09-2020

Heb jij net als vele andere mensen ook last van nek- en/of hoofdpijnklachten? Ermee rond blijven lopen hoeft niet! Bij NEKZ helpen ze je graag van deze klachten af door middel van de Occiflex.

Occiflex ‘De Occiflex slaat een brug tussen de kennis van anatomie en manuele therapie met de state-of-the-art van digitale besturingstechnieken’, valt op de site van NEKZ te lezen. “En dat is ook precies wat het concept doet”, vertelt André Wapenaar. “De manuele bewegingen die ik inbreng worden door de Occiflex in een vertraagd tempo nagebootst. Daarmee is de Occiflex een verlengstuk van mijn handen.”Effectief Groot voordeel van deze vertraagde beweging is dat het spier- en bindweefsel van de nek zich hierdoor langzaam weer op lengte laat brengen, zonder weerstand en zonder pijn, met vaak een blijvend of op zijn minst langdurig effect. “Uit een pilot onderzoek is zelfs gebleken dat na de eerste behandeling gemiddeld al een verbetering van dertig procent waarneembaar is van de rotatie bovenin de nek. Een behandeling met de Occiflex kost weliswaar iets meer dan gewone manuele therapie, omdat het niet geheel vergoed wordt, maar resultaat is over het algemeen sneller merkbaar’’. Een (vervolg)behandeling door een gecertificeerd manueel therapeut, huiswerkoefeningen en bewegingsadvies kost € 59,80.

(50-70% vergoeding uit aanvullende verzekering mogelijk). Dé specialist Als één van de kartrekkers in Nederland op het gebied van de Occiflex (die is ontwikkeld door dr. Yaron River, een vooraanstaand neuroloog uit Israël) durft André zich met recht dé specialist van Nederland te noemen. “Ik werk al 35 jaar als fysiotherapeut en manueel therapeut waarvan de laatste vier jaar met de Occiflex, gekoppeld aan mijn eigen NEKZ-concept. Inmiddels zijn er wel meer mensen in Nederland die met de Occiflex werken, waarvan een deel door mij is opgeleid, maar die zitten voornamelijk nog in de testfase. Wil je dus echt snel een goed resultaat, informeer dan zeker eens naar de mogelijkheden. Kans is groot dat ik ook jou van je nek- en/of hoofdpijnklachten af kan helpen!” André Wapenaar

“De Occiflex is een verlengstuk van mijn handen”

Vijfhuizenberg 151 Roosendaal 06 576 981 74 www.nekz.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).