bruisende zaken

Alles draait om beleving

Alles draait om beleving

01-09-2020

“Ik wil iedereen die bij mij in de salon komt laten stralen in hun eigen schoonheid”, aldus Natalie van den Boom, eigenaresse van Beautysalon L’esperienza. “Mijn motto is dan ook: relax the mind, renew the spirit and restore balance!”

“Bij Beautysalon L’esperienza draait alles om beleving”, vertelt Natalie enthousiast. “De naam zegt het eigenlijk ook al, want l’esperienza is Italiaans voor beleving.” Die beleving zit ‘m volgens de gepassioneerde eigenaresse niet alleen in de behandelingen die zij biedt, maar in het totaalplaatje. “In de sfeer, de geur, de inrichting, het persoonlijke contact en natuurlijk ook in de behandelingen. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat mensen hier optimaal kunnen ontspannen en genieten.”

Behandelingen

En als Natalie het dan over de behandelingen heeft, dan heeft ze het zowel over huidverbeterende als over ontspannende behandelingen. “Bij mij kun je zowel voor ‘eenvoudige’ basisbehandelingen als voor luxe treatments terecht. Maar net waar jij en je huid op dat moment behoefte aan hebben. Zo ben je bij mij onder andere aan het juiste adres voor gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, harsen en wimperlifting. Neem voor een compleet overzicht van mijn aanbod zeker eens een kijkje op www.lesperienza.nl. Voor mijn behandelingen werk ik met de hoogwaardige schoonheidsproducten van het merk Babor die zijn samengesteld uit hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten voor het beste resultaat.”

Maatwerk

Elke behandeling die Natalie biedt, is elke keer weer maatwerk. “Ik stem de behandeling en de producten die ik gebruik af op de persoon die op dat moment bij mij in de stoel ligt. Op die manier is een behandeling immers het meest effectief. Bovendien neem ik voor iedereen uitgebreid de tijd en werk ik uitsluitend op afspraak om dit ook te kunnen garanderen. Ik wil immers dat mensen bij mij in de salon echt volledig tot zichzelf kunnen komen, want natuurlijke schoonheid ontstaat het best bij goede huidverzorging, diepe ontspanning en innerlijke rust.”

Beautysalon L’esperienza | Eikenlaan 2 Bosschenhoofd | 06-27326531 Eigenaar: Natalie van den Boom | www.lesperienza.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).