Adverteren werkt!

column

Ben jij klaar voor een gezondere versie van jezelf? 3 tips waarmee jij je  (nog) beter voelt

Ben jij klaar voor een gezondere versie van jezelf? 3 tips waarmee jij je (nog) beter voelt

01-09-2020

Wil jij ook in deze coronatijd weer vooruit kijken? En je beter voelen? Lees dan deze drie praktische tips.

Tip 1: bewegen maar!

Heb jij ook minder bewogen in de corona maanden? Pak het dan weer lekker op. Neem vaker de fiets, wandel je tienduizend stappen per dag of ga een lekker zomerse buitenactiviteit doen. Ook nog eens goed voor je vitamine D!

Tip 2: zo verbeter jij je immuunsysteem

Wist je dat je zelf allerlei dingen kunt doen om je immuunsysteem te versterken? Zorg bijvoorbeeld dat je vaker gember gember, knoflook, aardbeien, spinazie en vlierbessen binnenkrijgt. Lekker én gezond.

Tip 3: versterk je mentale kracht

Pak die verborgen sluimerende obstakels en gebeurtenissen in je onderbewustzijn aan! Zo help ik in mijn praktijk dagelijks mensen bij het opsporen van ‘energieslurpers’ en/ of zaken die ergens in de geest klem zitten. Door deze dingen samen te achterhalen, pakken we ze gericht aan en voel je je meteen vrolijker en krachtiger.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik kijk graag mee hoe we samen een nóg betere versie van jou creëren!

Natuurgeneeskunde PLUS Christien van Dijk De Vuurdoorn 16, Hoogerheide 06-19709225 info@natuurgeneeskundeplus.nl www.natuurgeneeskundeplus.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).