column

Aromatherapie  en massage

Aromatherapie en massage

01-09-2020

Je hebt er vast weleens iets over gehoord of er zelfs aan geroken, die heerlijk geurende oliën die je in van die kleine flesjes kunt kopen. Essentiele oliën zijn aromatische of vluchtige oliën die uit de blaadjes, bloesem, schors of zelfs de wortel van verschillende planten, struiken, bomen en bloemen worden gewonnen.

De olie die vrijkomt ruikt niet alleen heel erg lekker, maar heeft in de meeste gevallen ook een helende werking op ons lichaam en/of geest. En is daarom uitstekend te gebruiken tijdens een heerlijke massage.

Tijdens het masseren is het sfeerverhogend om de oliën te gebruiken omdat ze de praktijk vullen met heerlijke geuren, daardoor zal de klant makkelijker ontspannen.

Elke essentiële olie heeft een eigen werking, zowel op de huid aangebracht als psychisch. Zo werkt bijvoorbeeld sinaasappel op de huid rimpelvervagend en celverjongend, terwijl deze psychisch zorgt voor vrolijkheid en ontspanning.

Ik zelf ben grote fan van de lavendelolie, deze ruikt heerlijk, maakt me ontspannen relaxed en kan werken tegen hoofdpijnklachten. Ik heb deze altijd in mijn tas voor onderweg in de vorm van een kleine roller. Zeer handig! Ben je nu nieuwsgierig geworden naar de vele verschillende oliën en de werking ervan? Kom het ook ervaren! We kiezen de olie die bij jou past qua geur en werking en maken een plan voor jouw specifieke klachten die je ervaart en de behandeling ervan.

Jacky’smassagepraktijk voor uw aromatherapie massage, ontspanningmassage, hot-stone massage of combi van sport/ontspanningsmassage

iedereen is welkom!

Vianenstraat 7, Zevenbergen 06-48346650 | Jacky’smassagepraktijk

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur