Adverteren werkt!

column

Kent u salon Mooi M&M al?

Kent u salon Mooi M&M al?

01-12-2020

Mooi M&M Schoonheidsverzorging & Pedicure is een moeder/dochter-bedrijf gevestigd aan de Bovenstraat 94 in Hoeven.

In december pakken wij uit. Kom dus lang!

Tijdens onze schoonheidsbehandelingen schenken wij aan onze klanten de nodige tijd en aandacht in een sfeervolle omgeving. We werken met veel plezier en naar grote tevredenheid van onze klanten al meer dan twintig jaar met de producten van Alissi Brontë, Dr. Grandel en Malu Wilz.

Eerder in Bruist vertelden we over onze schoonheids- en pedicurebehandelingen. Deze keer komt de Lash lift aan bod. Niet zonder reden, want het is december feestmaand.

Wat is een Lash lift? Tijdens een Lash lift-behandeling worden uw wimpers met een speciale techniek gekruld. Dit zorgt werkelijk voor een WAUW-effect! Uw wimpers krijgen een natuurlijke krul en lijken langer! De behandeling duurt ongeveer een uur.

In tegenstelling tot bij een gewone wimperbehandeling worden de wimpers bij een Lash lift-behandeling vanaf de wortel gelift. Een wimper krultang is niet meer nodig.

Is een Lash lift geschikt voor mij en wat voor resultaat geeft het? Een Lash lift is geschikt voor iedereen! Ook wanneer u vrij korte wimpers heeft. Het belangrijkste is dat uw wimpers in gezonde staat zijn.

Na de behandeling hebben uw wimpers een natuurlijke krul die zes tot acht weken blijft zitten! Ook wanneer u gaat zwemmen, douchen of sporten blijft de Lash lift goed zitten.

Wilt u uw wimpers perfect hebben voor de feestdagen? Neem eens een kijkje op onze website: mooi-mm.nl. Of bezoek ons op de Bovenstraat 94 in Hoeven. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Mooi M & M Eigenaren: Monique en Manon de Pijper Bovenstraat 94, Hoeven 0165-630066 info@mooi-mm.nl www.mooi-mm.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).