Adverteren werkt!

column

3 simpele tips om met  een goed gevoel 2021 in te gaan

3 simpele tips om met een goed gevoel 2021 in te gaan

01-01-2021

Voel jij je regelmatig ongelukkig? Eenzaam? En heb je last van aanhoudende fysieke klachten? Dan is het nu tijd voor actie! Lees onderstaande tips en ga met een beter gevoel 2021 in!

Creëer rust in je hoofd Geef je brein ademruimte door rustmomenten. Ga bijvoorbeeld vaker wandelen of mediteer elke dag een paar minuten. Zo voel je je meteen rustiger.

Creëer een krachtige mindset die jou helpt Creëer een positievere mindset door elke dag voor het slapen gaan één ding op te schrijven waar je dankbaar voor bent, waardoor je hebt gelachen en wat je goed hebt gedaan. Vergelijk jezelf daarnaast met mensen die het slechter hebben in plaats van beter. Dit besef leert je beter waarderen wat je hebt.

Start de zoektocht naar het antwoord Aanslepende gevoelens van doelloosheid, een hardnekkige depressie of aanhoudende pijnklachten kunnen ook duiden op een interne blokkade. Dagelijks begeleid ik met mijn ruime ervaring in coaching en verschillende technieken mensen bij hun zoektocht om hun blokkades te vinden en op te lossen.

En het leuke: vaak merk je al binnen één of meerdere sessies dat je je energieker, rustiger en gelukkiger voelt. Een lekkere start van het nieuwe jaar! Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Neem vrijblijvend contact op of maak direct een afspraak. Dan maken we er samen een topjaar van!

Natuurgeneeskunde PLUS Christien van Dijk De Vuurdoorn 16, Hoogerheide 06-19709225 info@natuurgeneeskundeplus.nl www.natuurgeneeskundeplus.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).