Adverteren werkt!

bruisende zaken

Mijn missie is jouw perfecte bruidslook

Mijn missie is jouw perfecte bruidslook

01-04-2021

Je gaat trouwen… gefeliciteerd! Natuurlijk wil je er op die bijzondere dag op je mooist uitzien. En dat is precies waar Miranda Kleijs van MKBruidsmakeup je bij kan helpen.

‘Het zijn de details die een bruid laten sprankelen’

“Al jaren werk ik als allround visagist en hairstylist”, vertelt Miranda. “Onder andere voor diverse Belgische tv-zenders en missverkiezingen, maar in de loop der jaren ook al voor heel wat bruidjes. Werk dat ik zo ontzettend leuk vind om te doen dat ik begin dit jaar hierin mijn eigen bedrijf heb opgericht: mkbruidsmakeup met als missie om elke bruid haar perfecte bruidslook te geven.”

Persoonlijk

“Hoe geweldig is het dat ik mijn steentje bij mag dragen aan iets bijzonders als iemands bruiloft?! Een dag die je je als bruid de rest van je leven blijft herinneren, óók hoe je eruitzag.” Om te komen tot die perfecte bruidslook zet Miranda graag een stapje extra. “Ik onderscheid mij van veel vakgenoten doordat ik altijd eerst een kennismakingsgesprek met de bruid inplan. Zo kan zij alle vragen en onzekerheden die ze heeft bij mij kwijt en weet ik meteen hoe iemand er in het dagelijks leven uitziet qua make-up. Ik vind het ook ontzettend belangrijk om een persoonlijke band met de bruiden op te bouwen vóór de bruiloft, met vragen kunnen zij dan ook altijd bij mij terecht.”

Stapje extra

Na het kennismakingsgesprek volgt in aanloop naar de grote dag nog een proefsessie in haar eigen visagiestudio in Roosendaal en dan is het zover: de bruiloft. “En ook op die dag zelf zet ik graag dat stapje extra. Ik verzorg niet alleen de make-up en het bruidskapsel en pak daarna mijn spullen weer in, als de bruid dat wil help ik ook nog met aankleden. Uiteraard behoort ook een touch-up tijdens de dag zelf tot de mogelijkheden. Het is maar net wat de bruid wil!”

 

MKBruidsmakeup Ebbenberg 13, Roosendaal 06-83900384 www.mkbruidsmakeup.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).