Adverteren werkt!

bruisende zaken

Alles voor je huisdier

Alles voor je huisdier

01-04-2021

Bij De Beestenshop in Roosendaal vind je alles voor je favoriete huisdier: van hond en kat tot knaagdier en vis. Eigenaresse Nikkie van der Kaaden kwam er veertien jaar geleden binnen als stagiaire dierverzorging en bleef er daarna één dag in de week werken. Toen de toenmalige eigenaar haar vroeg of ze de zaak wilde overnemen, hoefde ze hier niet lang over na te denken. Sinds maart 2020 is De Beestenshop van haar.

‘Mensen gaan steeds meer voor gezond en natuurlijk’

“Ik heb altijd al een eigen dierenwinkel willen hebben”, vertelt Nikkie enthousiast. Ze is niet alleen een grote dierenvriend, maar ook een echt mensenmens. “Het is perfect dat ik die twee zaken nu kan combineren in De Beestenshop.”

Anders dan anders

Van krabpalen en kooien tot manden, kussens en speelgoed in alle soorten en maten: het is er allemaal. “We hebben verschillende lijnen en kiezen daarbij als het even kan voor niet standaard kleuren als lila en roze. Net even anders dan anders. Momenteel zijn de zachte fluffy manden niet aan te slepen.”

Gezonde voeding

De Beestenshop beschikt tevens over een zeer uitgebreid assortiment aan hoogwaardige voeding. “We hebben uiteraard ook normale producten en snacks. Daarnaast bieden we volop natuurlijke, graanvrije alternatieven met zo min mogelijk kleur-, geur- en smaakstoffen. Van topmerken als Riverwood, Profine, Jarco, Happy Dog en Happy Cat. Mensen willen toch het beste voor hun huisdier. Bovendien heb je tegenwoordig steeds meer honden en katten met een allergie, daar hebben wij dus alles voor in huis. En niet te vergeten ook puur vlees. Niet alleen kip en rund, maar bijvoorbeeld ook paard, hert en everzwijn.”

Gemoedelijke sfeer

Dankzij haar opleiding is Nikkie in staat iedereen die bij haar komt te voorzien van een persoonlijk advies. En of je nu voor iets kleins komt of voor iets groots, je wordt met dezelfde vriendelijkheid te woord gestaan. Kom vooral een keer rondsnuffelen en profiteer van een van de leuke spaaracties.

Tip: thuisbezorgen is mogelijk.

Eigenaresse Nikkie van der Kaaden President Kennedylaan 92, Roosendaal 0165-562686 | info@debeestenshop.nl | www.debeestenshop.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).