Adverteren werkt!

bruisende zaken

Vers & ambachtelijk

Vers & ambachtelijk

01-04-2021

Slagerij traiteur Bijzonder Vers, de naam zegt het eigenlijk al. “95 procent van wat wij verkopen wordt door ons zelf vers gemaakt”, vertellen eigenaren Erik Nuijten en Marpessa Sevenhuijsen trots. En ze zijn met recht trots, want in de twee en een half jaar dat zij nu eigenaar zijn van de zaak, hebben ze er volledig hun eigen ambachtelijke draai aan weten te geven.

“Maar dat hebben we niet alleen gedaan”, benadrukt Marpessa. “We werken hier met een fantastisch team en we doen het echt samen. Zo leuk, iedereen mag zijn ideeën inbrengen wat zorgt voor een enorme betrokkenheid en een fijne sfeer in de winkel.” Iets wat klanten ook bijzonder weten te waarderen. “Natuurlijk komen die in de eerste plaats voor de kwaliteit die wij leveren, maar daarnaast ook omdat ze bij ons zo goed geholpen worden.”

Onderscheidend

Klanten komen niet alleen uit Nispen zelf, maar uit de wijde omgeving. “Wij zijn ook niet zomaar een standaard slagerij, maar een slagerij traiteur. Ons aanbod is dan ook zeer uitgebreid. Van vlees en vleeswaren tot kant-en-klare maaltijden en soepen en van barbecuepakketten en sauzen tot salades en desserts, we verkopen het allemaal. 95 procent hiervan wordt bovendien door ons zelf vers gemaakt en dat proef je!” En zo weten ze zich bij Bijzonder Vers op nog wel meer vlakken te onderscheiden. “In 2019 zijn wij bijvoorbeeld begonnen met onze eigen bezorgroute en ook ons aanbod dry-aged rundvlees afkomstig uit vijf verschillende landen is onderscheidend. Bovendien is Erik barbecuespecialist en verzorgen we ook diverse workshops en proeverijen om onze klanten een echt full concept te kunnen bieden.” En daar zijn ze bijzonder goed in geslaagd!

‘Ook mensen voor wie koken niet hun hobby is kunnen bij ons terecht voor de meest heerlijke maaltijden’

Dorpsstraat 45, Nispen | 0165-365516 | www.bijzondervers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).