bruisende zaken

De BBQ-Specialist van West-Brabant

De BBQ-Specialist van West-Brabant

01-06-2021

Sinds ze in augustus 2018 Slagerij Traiteur van der Wegen hebben overgenomen, hebben slager Erik Nuijten en zijn vrouw samen met hun team zichzelf geprofileerd tot barbecuespecialist van West-Brabant. Van diverse spiesen tot grote stukken pulled pork en picanha tot dry aged vlees dat zes weken gerijpt is uit zes verschillende landen. Met hun ruime en bijzondere assortiment barbecuevlees worden ze graag bezocht door vele barbecuefans.

Op de website www.bijzondervers.nl vind je de speciale barbecue-vleespakketten Populair en Superieur die zowel uitsluitend als een vleespakket, maar ook geheel verzorgd kunnen worden besteld. Elke dag staat de keukenbrigade klaar om klanten naast heerlijk barbecuevlees te voorzien van onder andere verschillende verse salades, sausjes, vers stokbrood en zachte kruidenboter. Alles dagvers en huisgemaakt.

Voor feestjes en partijen biedt Bijzonder Vers de mogelijkheid tot een geheel verzorgde barbecue, inclusief een barbecuespecialist die voor u komt bakken op een meegebrachte OFYR. Dit is een ronde barbecue van ruw staal met een robuuste uitstraling die buiten koken tot een waar avontuur maakt. De barbecuespecialist laat u en uw gezelschap graag nieuwe smaken proeven. Heeft u zelf al een OFYR en wilt u graag zelf voor uw vrienden en familie uw kook- en bakkunsten tonen, dan kunt u bij Bijzonder Vers ook een workshop volgen. Tijdens deze workshop leert u allerlei barbecuetechnieken en handigheidjes om een heerlijk menu te maken. Uiteraard is deze workshop ook geschikt voor mensen die een andere barbecue in hun bezit hebben. Tijdens de workshop worden er gezamenlijk allerlei gerechten voor en op de barbecue gemaakt die de cursisten onder het genot van een drankje lekker zelf mogen opeten.

Meer informatie en beschikbare workshopdata zijn te vinden op www.bijzondervers.nl.

Voor feestjes en partijen een geheel verzorgde barbecue, inclusief een barbecuespecialist die voor u komt bakken op een meegebrachte OFYR

Dorpsstraat 45, Nispen | 0165-365516 | www.bijzondervers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie