Adverteren werkt!

column

Breng verandering in je hersenen. Hypotherapie helpt!

Breng verandering in je hersenen. Hypotherapie helpt!

01-06-2021

Heb je last van vermoeidheid, een negatief zelfbeeld, slecht slapen? Of maak je je zorgen over de toekomst van jou of je kind? En vind je het tijd voor verandering?

Je hoeft niet te blijven rondlopen met klachten. Laat mij je helpen. Maak een afspraak via info@limattivo.nl of 06-23872870.

Depressie, slapeloosheid, vermoeidheid... veel van dit soort klachten vinden hun oorzaak in onze hersenen. Maar daar ligt ook de oplossing. Onze hersenen veranderen ons hele leven. En juist daar kan ik je bij helpen. Met hypnotherapie zorg ik voor een positieve verandering in je hersenen. Het is de eerste stap naar onder andere minder angst en meer zelfvertrouwen.

Limattivo is er voor iedereen. Ik help kinderen die last hebben van bijvoorbeeld prikkels, angsten of bedplassen. Jou help ik van depressie, trauma, slapeloosheid en vergelijkbare klachten af. Ik kan hiervoor putten uit een grote rugzak met mogelijkheden, zoals hypno-waving (vergelijkbaar met EMDR). En heb je moeite met afvallen? Dan heb ik de virtuele maagband als hulpmiddel.

Lage Donk 29, Etten-Leur | 06-23872870 info@limattivo.nl | www.limattivo-inhetbrein.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).