bruisende zaken

De trend van barbecueseizoen 2021

De trend van barbecueseizoen 2021

01-07-2021

De barbecue gaat tegenwoordig bij heel veel mensen aan als ze er zin in hebben, weer of geen weer. De term winterbarbecue is daarmee geboren. Door deze trend kan de eerder gebruikte term barbecueseizoen daarom het hele jaar rond worden gebruikt. Sinds de wereld is veranderd door corona hebben veel mensen hun leef- en eetgewoonten aangepast. Dit zien wij ook zeker terug in het barbecuegedrag.

De snelheid waarmee vroeger de barbecue werd aangestoken en de vlug-klaar-speklapjes en barbecueworsten werden gebraden, heeft plaatsgemaakt voor grote stukken vlees die traag gegaard dienen te worden. Het bereiden van vlees dat urenlang op de barbecue moet liggen zoals pulled pork of een mooie picanha (runderstaartstuk) is bij barbecueliefhebbers populairder dan ooit.

Daar hebben wij als barbecuespecialist na-tuurlijk op ingespeeld. Mooie grote stukken kwaliteitsvlees voor op de barbecue zoals picanha’s, T-bones, tomahawks en pulled pork hebben wij daarom het hele barbecueseizoen voorradig. We dagen mensen uit die zichzelf geen ervaren barbecue- specialisten noemen om ons bereidingsadvies op te volgen en dergelijke stukken barbecuevlees deze zomer uit te proberen. We zullen laten zien dat het voor alle BBQ-fans een belevenis is om op deze manier een culinair stuk vlees klaar te maken en vrienden en familie te verrassen met een perfect stuk bijzonder bereid barbecuevlees.

Bijzonder Vers Slagerij & Traiteur te Nispen zal deze zomer met aangepaste openingstijden open blijven voor alle barbecueliefhebbers en alle klanten die deze zomer thuisblijven en willen genieten van onze lekkernijen.

Van 22 juli t/m 28 augustus zijn wij geopend op donderdag en vrijdag van 08.00 – 17.30 uur en op zaterdag van 08.00 – 15.00 uur.

Dorpsstraat 45, Nispen | 0165-365516 info@slagerijvanderwegen.nl. | www.bijzondervers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen