Adverteren werkt!

column

Eerlijk is Heerlijk  mag u weer verwelkomen

Eerlijk is Heerlijk mag u weer verwelkomen

01-07-2021

Lieve mensen, Wat fijn dat ik jullie weer mag ontvangen in mijn Eerlijk is Heerlijk! Na zeven maanden gesloten te zijn geweest is het ook voor mij weer een verademing om u weer te mogen ontvangen.

Het menu bestaat nog steeds uit Eerlijke Heerlijke gerechten met producten uit onze mooie, eigen omgeving. Zoveel mogelijk biologisch en zelfgemaakt.

Wilt u gezellig komen lunchen? Maakt u dan een afspraak via e-mailadres: info@eerlijkisheerlijk.net, telefonisch via 0165-329431 of via een persoonlijk bericht op Facebook.

Ik wens u een mooie zomer en hoop u snel te mogen begroeten bij Eerlijk is Heerlijk!

Eerlijk is heerlijk | Molenstraat 23, Roosendaal. Meer info: 0165-329431 | www.eerlijkisheerlijk.net | info@eerlijkisheerlijk.net | loveeerlijkisheerlijk

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).