Adverteren werkt!

bruisende zaken

september in Italiaanse sferen

september in Italiaanse sferen

01-09-2021

Eten en drinken vormen een wezenlijk onderdeel van de Italiaanse levensstijl. Even de tijd nemen om te genieten van een uitgebreide maaltijd, liefst samen met familie en vrienden. Daarom staat de maand september bij ons in het teken van Italië. De maand van liefde voor lekker eten en de liefde voor elkaar.

“In Nederland zijn er tweeëndertig Parmaham Specialisten. Dat wij tot dat selecte gezelschap behoren, is toch wel héél bijzonder!” Deze winkels zijn voorgedragen en gekozen vanwege hun vakkennis, passie en enthousiasme voor parmaham. Parmaham Specialist wordt men niet zomaar. De specialist moet voldoen aan specifieke parmaham eisen en de winkel wordt bovendien bezocht door een mystery klant. U herkent een Parmaham Specialist aan het exclusieve Parmaham Specialistenlogo.

Gelukkig kennen we in Nederland al heel veel Italiaanse gerechten. Pasta’s zoals macaroni en spaghetti staan in de Nederlandse huishoudens regelmatig op het menu. Maar er zijn natuurlijk veel meer gerechten die minder bekend zijn, maar minstens zo lekker. Zoals onze porchetta, een heerlijk stuk buikspek opgerold als een rollade en gekruid met onze eigen kruiden. Gecombineerd met heerlijke groenten en pasta of aardappeltjes is dit een waar feestmaal.

Proef tijdens onze Italië maand onze heerlijke Italiaanse pasta’s, salades of onze chef special ossobuco, een vleesgerecht dat zijn oorsprong kent in Milaan.

Verschillende smaken panna cotta, tiramisu en andere Italiaanse desserts mogen niet ontbreken in ons assortiment tijdens de Italiaanse maand. We nodigen u graag uit om te komen proeven.

Dorpsstraat 45, Nispen | 0165-365516 info@slagerijvanderwegen.nl. | www.bijzondervers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).