Adverteren werkt!

Column

Betrokken en dichtbij!

Betrokken en dichtbij!

01-10-2021

Wat begon op 1 december 1937 als drogisterij aan de oude Markt is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf op de Kade, waarbij de focus geheel ligt op medische hulpmiddelen.

‘Wij maken iedere dag ’t verschil voor onze klanten! En daar zijn we apetrots op!’

Door de jaren heen is ons bedrijf steeds meer veranderd tot wat het nu is. Rolf Timmers is de derde generatie aan het roer en runt nu samen met medewerkster Corina Dam het bedrijf. Beiden hebben een schat aan kennis en ervaring en advies en service staan dan ook op de eerste plaats.

‘Betrokken & Dichtbij’ is onze slogan. Rolf: “Onze service gaat net dat stapje verder en dat waarderen onze klanten. Dichtbij zijn we altijd. Mensen uit de wijde omgeving weten onze winkel te vinden, maar als het even niet kan, dan komen we gewoon aan huis. Wij maken dus iedere dag het verschil voor onze klanten. En daar zijn we apetrots op!”

Advies op maat

Rolf en Corina adviseren onder andere over bedden en matrassen, relax- en sta-op stoelen, rolstoelen, rollators etcetera. Rolf: “Ook sporters weten de weg te vinden naar de Kade” vervolgt Rolf, “want net als anderen hebben zij weleens een steuntje nodig. Wij hebben diverse hulpmiddelen die het lichaam op een comfortabele manier ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan sportkousen of een ondersteuning voor de enkel, elleboog, pols of knie. Wij zijn speciaal hierin getraind en adviseren graag over het juiste product zodat sporters snel weer actief genieten van hun sport.”

Uitleen, verhuur en outlet

Bij ons kun je ook terecht voor het lenen of huren van hulpmiddelen als een hulpmiddel maar tijdelijk nodig is. Ook is er een hulpmiddelenoutlet achter de winkel met nieuwe en 2e hands hulpmiddelen voor als het even niet zoveel mag kosten.

Timmers Medicare BV | Kade 51, Roosendaal | 0165-560609 info@timmersmedicare.nl | www.timmersmedicare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).