Adverteren werkt!

bruisende zaken

De smaken van de herfst

De smaken van de herfst

01-10-2021

De R is weer in de maand. Nu de dagen korter worden en de avonden langer gaan we het weer gezellig maken binnen in huis. Daar hoort natuurlijk ook bijzonder eten bij.

Niet alleen als barbecuespecialist kan Slagerij Traiteur Bijzonder Vers aan uw culinaire wensen voldoen. We hebben namelijk ook allerlei heerlijkheden zoals wildgerechten, dagvers gemaakte stamppotten en ovenschotels.

In combinatie met onze huisgemaakte ambach-telijke rookworst bereidt ons keukenteam voor u dagelijks bijzondere stamppotten en ovenschotels. Ook kunt u elke dag kiezen uit heel veel verschillende smaken vers gemaakte stoofvleesgerechten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het traditionele we stoofvleesgerecht van traag gegaard rundvlees of kiest u liever voor stoofvlees Yakitori met een oosterse smaak. Ook hazenpeper en hertenstoofvlees kunt u in de herfstmaanden bij ons proeven. Uniek bij ons is stoofvlees Commies. Dit gerecht is bereid met ons heerlijk zacht gegaard rundvlees in combinatie met bier van de bierbrouwer de Commies uit Nispen.

Voor wie van makkelijk, gezond en lekker eten houdt hebben we heerlijke ovenschotels die in onze keuken dagelijks vers worden bereid. Onze Mama Verdi (spinazieschotel), Zuurkool-schotel speciaal, Ovenschotel Chinese kool, oma’s ovenschotel (met rode kool en stoof-peertjes) en de preischotel speciaal zijn kant-en-klaar en kunnen na twintig minuutjes in de oven op tafel geserveerd worden.

Ons motto is ook in de herfstmaanden: Het leven is te kort, dus geniet van lekker eten.

Dorpsstraat 45, Nispen | 0165-365516 info@slagerijvanderwegen.nl. | www.bijzondervers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).