Adverteren werkt!

column

Juist nu is het belangrijk om met je gezondheid bezig te zijn

Juist nu is het belangrijk om met je gezondheid bezig te zijn

01-11-2021

Dat klinkt heel logisch, maar om dat ten uitvoer te brengen valt in de regel niet mee. We verblijven en werken veel meer thuis waardoor we veel meer zitten. Het is moeilijk om een rustige plek voor jezelf te vinden om te kunnen ontspannen. Allerlei veranderingen vinden plaats waar we moeilijk grip op krijgen. Er verandert veel om ons heen waardoor we ons vertrouwde wereldje kwijtraken.

We willen immers toch nog lang en zo gezond mogelijk kunnen functioneren?

Ook het bewegen/sporten is voor veel mensen verminderd óf niet meer mogelijk zoals voorheen. Van lieverlee raken we onze richting een beetje kwijt en dreigen we ontspoord te raken. Rugpijn, hoofdpijn, spierspanning, stijfheid, vermoeidheid en stress zijn het gevolg. Herken je deze bovengenoemde punten en wil je daaraan werken? Gun jezelf dan eens een uurtje de tijd.

Maatwerk:

Om welke reden je ook bij Marcel komt, hij levert voor elke klant maatwerk. “Dankzij mijn kennis en jarenlange ervaring kan ik precies zien wat bij iemand wel of niet werkt. Met een massage, reiki of craniosacraal behandeling zul je na een uurtje weer naar buiten gaan met een positieve instelling en een ontspannen lichaam.” Ook voor sportbegeleiding kun je bij Marcel terecht in zijn praktijk aan huis. Als Pilatesinstructeur, Atletiektrainer of Wandelcoach.

Wil je privétraining / begeleiding in je eigen vertrouwde omgeving? Ook dat is bespreekbaar.

Uitgangspunt: jij staat centraal en samen zoeken we naar balans

Simply Balance | Eigenaar: Marcel Duijvesteijn Gertrudisstraat 16, Sint Willebrord | 0165-317067 | www.simply-balance.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).