Adverteren werkt!

bruisende zaken

Welke haartrend najaar/winter 2021 past het beste bij jou?

Welke haartrend najaar/winter 2021 past het beste bij jou?

01-11-2021

Evelyn van Haarstudio Jean-Pierre heeft de 7 nieuwe haartrends voor jou op een rijtje gezet. Zo kun je jouw haarstijl up to date hebben voor dit najaar/winter.

De pony mag blijven. De ‘blunt bangs’ gaan we zien in alle lengtes en vormen. Dat ze de ogen iets bedekken naar extremer kort.

Terug van weggeweest is de old fashioned bob. De retro-chique bob uit de jaren ’20 is helemaal in. De bob kan in zowel een nonchalante messy stijl als een strakke rechte lijn. Ook mooi in combinatie met een hippe pony.

We zien de middenscheiding uiteraard terug dit seizoen, maar ook de zijscheiding laat zich af en toe zien. Een scheve pony gestyled naar achter met een goede haarspray die meteen glans geeft.

Ben jij gezegend met afrohaar of heb je van nature krul/slag in jouw haar? Let it be! Dit mag je deze herfst omarmen en in zijn natuurlijke habitat laten.

De haarkleurtrends zijn enerzijds natuurlijk en soft, anderzijds vlammend en intens. Aan jou de keuze.

The Shag (veel laagjes) en Mullets (matjes), voor echt stoere chicks zijn op z’n zachtst gezegd, heftig. Veel lengteverschillen, luchtige bob kapsels en veel beweeglijke structuren kenmerken deze stijl.

De blondtinten worden wat zachter en warmer. Denk hierbij aan honing- karamel- en goudtinten. Voor de brunettes zijn het de warme chocolade-mokkakleuren die we zien. Als je al een mooie bruine haarkleur hebt, maar net dat beetje extra zoekt, dan zijn subtiele koperen highlights prachtig en echt een aanrader.

Wij geven jou graag een vrijblijvend advies in onze haarstudio.

Molenstraat 5, Kruisland | 0167-532423 | salon@haarstudiojeanpierre.nl | www.haarstudiojeanpierre.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).