Adverteren werkt!

column

Samen op weg naar verandering in je leven

Samen op weg naar verandering in je leven

01-12-2021

Wil jij stoppen met roken? Aan de slag met afvallen? Of leren omgaan met een chronische ziekte? Maar weet je niet zo goed hoe je dat kan doen? Laat je dan begeleiden door mij, Linda Matijsen.

Je hoeft niet te blijven rondlopen met klachten. Laat mij je helpen.

Stoppen met roken of alcohol is zo eenvoudig niet. Gewicht verliezen ook niet. Soms kun je daar wat extra ondersteuning en begeleiding bij gebruiken. Geldt dat voor jou ook? Ik bied je goede ondersteuning, gericht op wat werkt voor jou. Zonder ingewikkelde processen. Heb je een chronische ziekte? Dan begeleid ik je in jouw proces om daar op een positieve manier mee om te leren gaan.

Ik ondersteun je op een persoonlijk manier, met wat past bij jou. Ik kan hiervoor putten uit een grote rugzak met mogelijkheden, zoals hypnotherapie en hypnowaving (vergelijkbaar met EMDR). En heb je moeite met afvallen? Dan heb ik de virtuele maagband als hulpmiddel.

Kan jij een duwtje in de rug gebruiken bij je doelen? Neem contact met me op voor een persoonlijk begeleidingstraject.

Maak een afspraak via info@limattivo.nl of 06-23872870.

Lage Donk 29, Etten-Leur | 06-23872870 info@limattivo.nl | www.limattivo-inhetbrein.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).