Adverteren werkt!

column

Werk aan je gezondheid en blijf in balans

Werk aan je gezondheid en blijf in balans

01-12-2021

“Leven is bewegen”, vertelt Marcel Duijvesteijn enthousiast. “Zonder beweging gebeurt er niets. Mijn kracht is dat ik mensen weer in beweging kan brengen, letterlijk en figuurlijk.”

We willen immers toch nog lang en zo gezond mogelijk kunnen functioneren?

Om mijn eigen lichaam lenig en sterk te houden ben ik op zoek gegaan naar een trainingsmethode die als basis gebruikt kan worden. Nu én in de toekomst. We willen immers lang gezond en mobiel blijven. Dus moet je goed investeren in jezelf! Pilates bleek het antwoord. Pilates is een unieke trainingsmethode, genoemd naar de uitvinder Joseph Pilates. Het samenspel van buik-, rug- en bekkenbodemspieren zorgt voor een sterk lichaamscentrum, het ‘powerhouse’, en wordt gebruikt als centrum van kracht en controle over de rest van je lichaam dat je nodig hebt voor een betere lichaamshouding, een sterkere buik en onderrug en een leniger lichaam. Pilates herstelt de natuurlijke balans van het lichaam en versterkt met minimale inspanning de spieren. De specifieke oefeningen verbeteren het stabiliserend systeem. Zeer enthousiast daarover geef ik als pilatescoach zelf al 12 jaar pilateslessen.

Kleine groepen, persoonlijke aandacht, voor echt alle leeftijden te volgen! Doe eens een proefles mee in Roosendaal, Oudenbosch of Hoeven. Ook voor sportbegeleiding ben je welkom in mijn praktijk aan huis waar ik werkzaam ben als pilatesinstructeur, atletiektrainer of wandelcoach. Ik verzorg nek-, schouder- en rugmassages, geef reiki en craniosacraaltherapie.

Wil je privé training/begeleiding? Samen werken we aan je gezondheid! Maatwerk is daarbij mijn handelsmerk.

Uitgangspunt: jij staat centraal en samen zoeken we naar balans

Simply Balance | Eigenaar: Marcel Duijvesteijn Gertrudisstraat 16, Sint Willebrord | 0165-317067 | www.simply-balance.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).