Adverteren werkt!

column

Hoe ziet jouw grote dag eruit?

Hoe ziet jouw grote dag eruit?

01-12-2021

Allereerst wil ik je beter leren kennen in een gesprek van ongeveer een uur. Ik wil graag weten wie je bent en wat je doet, maar vooral: hoe wil je overkomen op je huwelijksdag? Hoe ziet je jurk eruit? Welk thema en/of kleuren heb je? Al je vragen komen aan bod. We doen ook een warm/koel kleurenanalyse, zodat je weet welke accessoires bij je passen.

Wil jij weten hoe Miranda Kleijs van MKBruidsmakeup jou gaat helpen om je grote dag perfect te laten verlopen?

De Proefsessie

Ben je er klaar voor? Want we gaan aan de slag onder het genot van een hapje en een drankje. Jouw uitgekozen bruidsmake-up en -kapsel worden gerealiseerd. Indien nodig proberen we nog wat anders uit. Tevens bespreken we of en in hoeverre je gebruik wilt maken van de extra opties. Hier ben je uiteraard helemaal vrij in.

De Grote Dag

Op de afgesproken tijd en locatie kom ik naar je toe om jouw make-up en kapsel voor je huwelijksdag te doen. Je weet precies wat er gaat gebeuren, dus je kunt er heerlijk ontspannen van genieten en je bent er klaar voor!

Mijn naam is Miranda Kleijs en ik ben al geruime tijd werkzaam als allround make-up artist en hairstyliste. Ik ben er niet alleen om jouw visagie en/of hairstyling te doen, maar ook om, indien nodig, met je mee te denken over de mogelijkheden, wat binnen je thema past en binnen je budget.

Liefs, makeup artist & more

Jouw perfecte bruidslook is mijn missie. Ontdek het zelf!

Ebbenberg 13, Roosendaal | 06-83900384 www.mkbruidsmakeup.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).