bruisende zaken

Hoe gezond is jouw werkplek?

Hoe gezond is jouw werkplek?

01-07-2022

Gezondzittendwerken.nl van Helmy Bruning is specialist op het gebied van kantoorinrichting in het algemeen en persoonlijk werkplekadvies in het bijzonder.

Flex, thuis en op kantoor

Met haar jarenlange ervaring en expertise als werkplekadviseur, in combinatie met haar medische achtergrond, staat bij Helmy Bruning het belang van een goed ingerichte werkplek voorop om fysieke klachten te voorkomen. Dat geldt voor de werkplek thuis en op kantoor. Zij helpt ondernemers bij het opvolgen van de verplichte RI&E en het uitvoeren van het plan van aanpak.

Door deze unieke combinatie kan zij met haar samenwerkende partners elke ruimte comfortabel inrichten om te ontmoeten, vergaderen, werken of relaxen. Helmy Bruning beschikt over een praktische showroom aan huis met stoelen en krukken van diverse fabrikanten voor snelle proefplaatsingen. Voor de totale kantoorinrichting werkt ze samen met het team van Schaffenburg Office Fourniture in Zwijndrecht. Zij neemt haar klanten graag mee ter oriëntatie of voor een deskundig interieuradvies. Een bezoek is absoluut de moeite waard! Kortom, heb je behoefte aan of vragen over: Werplekonderzoek,
- advies en -inrichting Opvolging RI&E voor ondernemers Projectadvies en -inrichting Gratis proefplaatsing bureaustoelen en krukken

Bel of mail naar Gezondzittendwerken.nl, want elke werkplek verdient gezonde aandacht!

Helmy Bruning-Borghstijn | Westerland 13, Bergen op Zoom +31 610202148 | info@gezondzittendwerken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie