column

Hoe ziet jouw grote dag eruit?

Hoe ziet jouw grote dag eruit?

01-09-2022

Mijn missie is jouw perfecte bruidslook.

Een look die jou ontspannen en stralend laat zijn. Die dicht bij jezelf blijft, maar wel je beste versie is. Uiteraard help ik je graag hiermee.

Natuurlijk kan ik ook de juiste make-up en hairstyling voor bruidsmeisjes en naaste familieleden verzorgen.

Ik ervaar het dan ook als een uitdaging en een eer om samen met jou dit avontuur aan te gaan en jouw perfecte bruidslook te realiseren.

Mijn naam is Miranda Kleijs en ik ben al geruime tijd werkzaam als allround make-up artist en hairstyliste. Ik ben er niet alleen om jouw visagie en/of hairstyling te doen, maar ook om, indien nodig, met je mee te denken over de mogelijkheden, wat binnen je thema past en binnen je budget.

Liefs, make-up artist & more

 

Jouw perfecte bruidslook is mijn missie. Ontdek het zelf!

Ebbenberg 13, Roosendaal | 06-83900384 www.mkbruidsmakeup.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur