bruisende zaken

DE DONKERE DAGEN VOOR KERST…

DE DONKERE DAGEN VOOR KERST…

01-11-2022

De dagen worden korter en het wordt buiten steeds vroeger donker. De donkere dagen voor kerst, zoals ze genoemd worden. Een mooi moment om eens na te denken over welke gerechten u uw gasten met kerst wilt gaan voorschotelen.

Laat u inspireren door onze uitgebreide kerstbestellijst die u kunt afhalen in onze winkel en maak een keuze uit onze voorgerechten, onze heerlijke vis en vlees hoofdgerechten met bijpassende garnituren en onze ruime keuze aan nagerechten. Ook als u geen keukenprins(es) bent, tovert u met onze gerechten op een eenvoudige verwarmwijze een heerlijk en bijzonder kerstdiner op tafel. Om het u nog gemakkelijker te maken kunt u ook via onze wwebshop
- www.bijzondervers.nl
- uw kerstbestelling doen. Tevens is er dit jaar weer de mogelijkheid om uw kerstbestelling op eerste en tweede kerstdag thuis te laten bezorgen.

Maak de donkere dagen voor kerst een stukje lichter en kom eens langs in onze winkel om u te laten inspireren en adviseren door onze vakkundige medewerksters om er vervolgens met onze heerlijke kerstproducten een onvergetelijke kerst van te maken..

Dorpsstraat 45, Nispen | 0165-365516 info@slagerijvanderwegen.nl www.bijzondervers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen