bruisende zaken

Bij Beautysalon L’esperienza draait alles om beleving

Bij Beautysalon L’esperienza draait alles om beleving

01-03-2023

“Iedereen die bij mij in de salon komt laat ik stralen in zijn of haar eigen schoonheid. Mijn motto is dan ook: relax the mind, renew the spirit and restore balance!”

Bij Beautysalon L’esperienza draait alles om beleving. De naam zegt het eigenlijk ook al, want l’esperienza is Italiaans voor beleving. Die beleving zit ‘m niet alleen in de behandelingen die Natalie biedt, maar in het totaalplaatje. In de sfeer, de geur, de inrichting, het persoonlijke contact en natuurlijk ook in de behandelingen. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat mensen hier optimaal kunnen ontspannen en genieten.

Behandelingen

En als Natalie het dan over de behandelingen heeft, dan heeft ze het zowel over huidverbeterende als over ontspannende behandelingen. “Bij mij kun je zowel voor ‘eenvoudige’ basisbehandelingen als voor luxe treatments terecht. Maar net waar jij en je huid op dat moment behoefte aan hebben. Zo ben je bij mij onder andere aan het juiste adres voor gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, harsen en wimperlifting. Neem voor een compleet overzicht van mijn aanbod zeker eens een kijkje op www.lesperienza.nl.”

Maatwerk

Elke behandeling die Natalie biedt is elke keer weer maatwerk. “Ik stem de behandeling en de producten die ik gebruik af op de persoon die op dat moment bij mij in de stoel ligt. Op die manier is een behandeling immers het meest effectief. “

Beautysalon L’esperienza Eikenlaan 2 Bosschenhoofd 06-27326531 www.lesperienza.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen