bruisende zaken

De droommethode voor het verwijderen van vet

De droommethode voor het verwijderen van vet

01-11-2023

Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Tijdens de MedCos cryolipolyse behandeling zal vet plaatselijk bevroren worden, wat vervolgens op een natuurlijke manier het lichaam weer zal verlaten.

Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude- en warmtetherapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.

De behandeling

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling zal er een Cosbeau Antifreeze- Mask op het te behandelen gebied geplaatst worden, waarna de huid met een behandelkop vacuüm gezogen zal worden. Het doelgebied warmt binnen enkele minuten op om de vetcellen los te maken waarna de gerichte koeling zal plaatsvinden. In slechts één uur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties een behandeling ondergaan.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het is per persoon verschillend hoeveel MedCos cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Daarom is er altijd een intake nodig voordat men een behandeling kan ondergaan. Over het algemeen zit er tussen de behandelingen 10 weken, om de huid weer rustig te laten herstellen en het effect uiteindelijk ggroter te laten worden.

De voordelen van de MedCos Cryolipolyse behandeling:

Cryolipolyse is een pijnloze manier van vet verwijderen er zijn geen operaties nodig; De MedCos behandeling is geheel pijnloos; Het resultaat wordt al na een aantal behandelingen zichtbaar; Op een gezonde en natuurlijke wijze afscheid nemen van vetcellen; Afslanken waar u maar wilt; Het is effectief! *Alle behandelingen worden afgestemd op de persoonlijkheid van de huid.

Kwaliteit, persoonlijke aandacht en vakkundige behandeling Wij
- Annie en Jenthe
- verwelkomen onze klanten graag op een veilige manier. We werken nu ENKEL op afspraak, die u tevens online kunt maken.

In de tijd dat we gesloten waren, zijn we een webshop gestart om onze klanten nog beter te kunnen helpen. Heeft u geen tijd om naar de winkel te komen? Dan kunt u ook een adviserende videocall boeken. Die werkt op afspraak en kunt u ook online boeken.

Intake op huidadviezen gratis!

Kerkeneind 3, Essen | 0032 36630972 | www.esthetiQ.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie