bruisende zaken

Passie voor haar

Passie voor haar

01-12-2023

“Behalve dat wij natuurlijk altijd gaan voor een mooie en goed geknipte coupe, vinden wij in onze salons ook gezelligheid ontzettend belangrijk”, vertelt Claudia Rooijakkers, eigenaresse van Kapsalon Blond & Donker in Etten-Leur en Roosendaal. “Die combinatie maakt dat klanten maar al te graag weer terugkomen en zorgt er meteen voor dat het hele team met veel plezier aan het werk is.”

Het verhaal van Blond en Donker begint in 2020 met de opening van de eerste salon in Etten-Leur. Al snel volgden plannen voor een tweede salon in Roosendaal, maar corona gooide wat dat betreft tijdelijk roet in het eten. “Ik heb er dus even op moeten wachten, maar afgelopen januari hebben we alsnog in Roosendaal de deuren kunnen openen en voor volgend jaar staat een derde salon in Breda op de planning.” Een hele prestatie en het beste bewijs voor de kwaliteit en top service die ze leveren bij Blond en Donker.

“Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich mooi kan voelen”, vervolgt Claudia enthousiast. “Daarom is ook iedereen welkom in onze salons, met of zonder afspraak.” En of je nu komt voor een hip kapsel of een wat traditioneler permanentje, maakt daarbij niet uit. “We kunnen alle mogelijke stijlen knippen en doordat het hele team volop traint, zijn we ook altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied.” Het leveren van een goede service en het blij maken van mensen zijn twee aspecten die voor Claudia heel belangrijk zijn. Deze komen bijvoorbeeld ook tot uiting op 11 december als het hele team een dagje geheel belangeloos gaat knippen voor de Voedselbank. “Ik wil graag iets terugdoen. Dat doe ik trouwens ook door samen te werken met scholen en stageplekken en leerwerkplekken aan te bieden. Zo kan ik de jongere generatie wat leren en ze laten zien hoe leuk ons vak is!”

Wist je dat… ze bij Blond & Donker hele scherpe prijzen hanteren! Dames haren wassen, knippen en drogen € 22,50 heren haren wassen, knippen en stylen basic € 19,50 Check de website voor meer van dit soort mooie acties.

Bisschopsmolenstraat 101, Etten-Leur | 076-2201010 | Markt 39, Roosendaal | 0165-630008 | www.blondendonker.nl |

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur