bruisendE ZAKEN

Weer in je eigen kracht

Weer in je eigen kracht

31-05-2018

Mensen helpen om tot inzicht over zichzelf te komen, dat is wat Roos van de Water in haar praktijk aan huis doet. “Ik help mensen te ontdekken hoe bepaalde zaken in het leven anders kunnen.”

“Bijzonder om anderen te mogen helpen”

Nabij de dood ervaring Roos ontdekte haar gave als gevolg van een ‘nabij de dood ervaring’ zo’n 34 jaar geleden. “Tijdens deze ervaring kreeg ik zelf antwoorden op al mijn vragen en inzicht hoe dingen in mijn leven anders hadden gekund.” Zo leerde ze ook over de gave waar ze mee geboren is, maar nog niet vanaf wist. “Een prachtig geschenk, want dankzij deze gave kan ik nu anderen helpen om weer in hun eigen kracht te komen staan.” Obstakels Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij Roos terecht. “De vragen waar mensen mee komen, zijn heel divers, maar stuk voor stuk lopen mijn klanten ergens tegenaan in hun leven. Tijdens een voorgesprek van drie kwartier proberen we samen te achterhalen wat deze ‘obstakels’ zijn en hoe je daar anders mee om kan gaan, eventueel gevolgd door een healing-massage, een nagesprek en wellicht een vervolgafspraak.” Begeleiding en meer Behalve een-op-een-begeleiding verzorgt Roos samen met haar man Ferdinand ook lezingen, workshops en midweekcursussen. “Bovendien hebben we twee boeken geschreven over mijn ervaring. Nieuwsgierig? Kijk dan eens op www.roosvanhetwater.nl.”

Zicht-in-Zicht | Eigenaar: Roos van het Water | Brugstraat 13-A, Roosendaal 0165-544690 / 0 6-13421590 | www.roosvanhetwater.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen