bruisendE ZAKEN

Gegarandeerd resultaat door intelligente technologie

Gegarandeerd resultaat door intelligente technologie

31-05-2018

Milon werkt met volautomatische toestellen i.c.m. een eigen persoonlijke chipkaart. Er staat altijd een begeleider in de Milon Cirkel die ondersteuning biedt bij de oefeningen.

Op de Milon Cirkel is het onmogelijk om jezelf te kwetsen door de automatische instelling en de elektronische beveiliging. Je kan echt niets meer fout doen: je zitpositie is correct, je gewicht is juist ingesteld, je kan niet te ver bewegen... Je voortgang is volledig digitaal zichtbaar! Slechts 35 minuten bewegen 2x per 10 dagen! Je volledige training duurt slechts 35 minuten! Geen kans om je te vervelen door het snelle wisselen van toestel. Spieroefeningen duren 1 minuut, conditieoefeningen duren 4 minuten.

Het Hof 2B, Oud Gastel oudgastel@sportenslankstudio.nl Blauwe Hoefweg 18, Oudenbosch oudenbosch@sportenslankstudio.nl De Meeten 5, Roosendaal info@sportenslankstudio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur